МОНТАЖ ВРАТИ

Монтаж Врати

Монтаж на Врати с 25 години опит!

Нашата компания Каракашев и Син ЕООД извършва професионалната услуга: МОНТАЖ ВРАТИ

Когато направите покупка от нас на продуктите: блиндирани врати, метални врати ( vrati ), врати за входове, врати за мазета, метални решетки и т.н. Вие можете да направите поръчка от нас на услугата за монтаж врати ( монтаж на врати ). Като наш екип ще извърши монтажните дейности в удобно за Вас време, внимателно и професионално.

Време за изпълняване на услугата – Монтаж врати

Обикновено отнема около 2-3 часа в зависимост от средата и мястото на монтиране и самите спецификации на врата ( вида на врата, касата и т.н. ).

Когато вие имате нужда и сте направили заявка, че искате да ползвате нашата услуга монтаж врати е необходимо съобразяване с индивидуалните нужди на самите вас, клиентите. Затова за тази цел ние оптимално и най-качествено ще извършим желания монтаж на врати ( монтаж врати ).

Базови дейности по изпълнението на услугата – Монтаж Врати:

Подготовката за монтаж на вратите

Първа стъпка е подготовката за монтаж на самите врати. Било то метални врати, врати за мазета, врати за входове, метални решетки и т.н.

Определяне на отвора

Втора освновна дейност е да се определи възможно най-прецизно отвора. Отвора, в който ще бъде поставена и монтирана вашата врата.

Анализиране и подготовка на елементите

Третата основна дейност е анализиране и подготовка на елементите, които са нужни за поставяне на вратата.

Сглобяване на касата

Друга стъпка е сглобяването на касата на вратата.

Подготвяне на крило

След това е подготвяне на т.нар. крило.

Монтиране на касата

И в този момент се поставя и монтира самата каса в т.нар. строителен отвор на вратата

Нивелиране на касата

После се прави много прецизно нивелиране на касата за поставеняне на вратата

Полагане на пантите

Следваща стъпка е полагане в пантите и оплътняване на вратата ( около касата и строителния отвор ) с помощта на стандартна полиуретанова пяна

Монтаж на декоративни первази

И най-накрая се прави – монтаж на избраните от вас декоративни первази, в цветове по ваше желание или съобразени с цвета на вратата

Други наши врати и решетки:

Също така винаги при ваше желание може да си закупите и от другите наши врати: vratiметални решеткиврати за мазетаврати за входовепощенски кутиимонтаж вратиметални врати ценирешетки цени.

Специалисти по монтиране на врати

И като цяло знайте, че услугата монтаж на врати трябва и е препоръчително да бъде изпълнена от наистина добре подготвени и обучени специалисти по монтиране на врати / vrati. За да бъде поставена и монтирана стабилно вашата врата. Затова ви съветваме да НЕ опитвате да извършите самия монтаж на врати самостоятелно. С помощта на Интернет видео уроци или от познанията на някой ваш приятел, който ви е казвал, че това е лесна работа за изпълнение можете да се опитате да поставите вратите. Но все пак е по-добре да се доверите на нашите специалисти.

Осигурете си комфорт

Все пак това е вашия дом не позволявайте невежеството или спестяването на някой минимилен разход ( какъвто е услугата монтаж врати ) да ви лишат от сигурност и стилност на вашето жилище. И затова е по-добре да имате красива и сигурна врата. Врата, която ще се отваря правилно с лекота, без да има каквито и да било затруднения и проблеми.
Затова помислете добре!!!