МЕТАЛНИ РЕШЕТКИ

Метални Решетки Цени

Производство на Метални Решетки с 25 години опит!

МЕТАЛНИ РЕШЕТКИ ЦЕНИ – от един от лидерите в производството на метални решетки и врати – фирма Каракашев и Син ЕООД.

Компанията предлага професионална изработка на метални решетки за всякакви видове и модели прозорци тераси и метални решетки за различни търговски обекти.

Висококачествени материали

Трябва да се вземе предвид, че нашите метални решетки се изработват от висококачествени метални профилни квадрати. Те са с различни размери, модел и шарка. Като решетките се монтират до грунд и/или се боядисват с качествена боя.

Цени:

За цени вижте: Решетки Цени

Рамката на решетките

Важно е да знаете, че рамката на нашите метални решетки се изработва от профил с размер 20/20-1,5 mm. а пълнежа от профил 12/12-1,5 mm. Възможно е и рамката и пълнежа да се изработят от профил 20/20 в зависимост от модела и желанието на клиента.

Отваряема вратичка или прозорец

Ние ви предоставяме възможността да ви направим отваряема вратичка или малък прозорец. Може да бъдат направени на всяка една от избраните метални решетки. Те се монтират с касова брава с ключ само за работа от вътре.

Метални решетки с корем и други модификации

Също така ако клиента, т.е. вие имате желание да бъдат направени модели метални решетки, които да имат така наречения корем и други модификации ( до колкото е възможно разбира се ) – ние с удоволствие ще се опитаме да задоволим вашите идеи и потребности.

Стил, качество и здравина

Каракашев и Син ЕООД е фирма производителка, която предлага стилни метални решетки. Те са направени само от висококачествени и здрави материали. Стилността и красотата в едни метални решетки винаги биха придали завършен и уютен вид на вашия дом ( къща, вила, двор и т.н. ) или офис.