Hyundai назначи нов дилър на строителна техника в България

Новосъздадената компания Strotech Engineering ще има за цел да се справя продажбите на машини, сервиза и продажбата на резервни части.

Strotech Engineering е базирана в София, България и наскоро беше назначена за дилър на строителната техника на Hyundai за страната.

Strotech Engineering е новоучредено дружество, собственост и управлявано от Веселин Иванов и главен изпълнителен директор Фани Асенова, заедно с екип от 10 служители. Г-н Иванов има опит в продажбите строително оборудване и е особено запознат с марката Hyundai, а г-жа Асенова има 20 годишен опит банкови и финансови сектори.

ARN Service Commercial, един от най-големите предприятия за обслужване на строителна техника в България, са ключов акционер в компанията.

Коментирайки новото партньорство, г-жа Асенова каза: „Ние се радваме на установяването на дългосрочно сътрудничество с Hyundai Heavy Industries Europe (HHIE). Ние сме много уверени в продукта Hyundai – машините са с много високо качество и надеждност, това е основното което нашите клиенти търсят в тази марка.

Директора по продажбите в HHIE Alain Worp заяви: „Ние сме изключително горди и доволни от назначаването на Strotech Engineering като наш нов вносител за България. Hyundai са пазарен лидер на българския пазар в продължение на много години и ние се надяваме това да остане така още дълги години.

„Екипът на Strotech има много опит в областта на продажбите, обслужването и резервните части, така че ние сме сигурни в техния потенциал. Ние от Hyundai ще продължим да подкрепяме нашия нов вносител, както и нашите клиенти, които работят и притежават Hyundai оборудване на българския пазар, и ние сме уверени, че Hyundai ще остане на върха на българския пазар за строителни машини.“

Вашият коментар