Строителството на Apple Campus 2 прогресира

Изграждане на Apple Campus 2 напредва с бързи темпове, работниците в кампуса работят по седем дни в седмицата. На снимката може да видите как всъщност ще изглежда сградата т.е в кръгла форма.

През октомври, сградата е почти завършена в основи, така че не е изненадващо, че строителството на самата структура е напреднало. Въпреки, че голяма част от строителството се крие зад стените, Apple продължава да има две огромни бетоновози на място, както и други тежки строителни машини.

В районът около кампуса продължава да има натоварен трафик по всяко време на деня. Това налага затварянето на няколко улици, като в това време строителните работници се стремят да завършат необходимите ъпгрейди своевременно. Pruneridge Avenue е постоянно затворена, а Wolfe Road и Homestead Road са силно претоварени.

Според Apple проекта трябва да завърши до края на 2014 г., докато засаждането на дървета ще продължи до средата на 2015. Пълното разрушаване се очаква да приключи през първото тримесечие на 2015 г., а строителството се очаква да продължи до края на 2016 г.

Apple Campus 2 се очаква да има 2,8 милиона квадратни фута пръстеновидна основната сграда, подземен паркинг в състояние за настаняване на 2400 коли, а 100 000 квадратни фута фитнес център, както и 120 000 квадратни фута аудитория.

Вашият коментар