Предстои ремонт на Eagle Stadium

Изпълнителният директор на съоръжението Greg Suttle представи актуализации за ремонта на Eagle Stadium в понеделник вечер.

Фаза 1 на планирания шест фазен проект започна на 08 август и все още е в процес на изграждане. Стоманените структурни колони и тухлените колони, бяха завършени.

Работата по фаза 2 също е започнала, тя ще бъде фокусирана върху изграждането на първия етаж от стадиона. Всяка фаза е независим проект; работата може да започне по Фаза 4 докато Фаза 1 е все още не бъдае завършена.

Работата по фази 3 и 4 от ремонта, все още не е започнала. Очаква се фаза 3 да стартира на 26 ноември. Тя ще обхване строежа на следващите етажи от изграждането на стадиона. Фаза 4 засяга стоманените греди на покривната конструкция в четирите краища на стадиона. Също така през фаза 4 ще бъде извършен ремонт на входа на стадиона.

Lans Hindt който е началник в Allen ISD каза, че всичко по ремонта ще бъде завършено в посочения срок. Посочения срок е май 2015 г. а мащабната строителна дейност ще започне от 01 декември.

Вашият коментар