Множество от строителни проекти в Уокър

С новата година идва ново строителство в Уокър. Много нови строителни проекти, предимно търговски и жилищни или са започнати или скоро ще започнат в Хънтсвил. Повече от 30 милиона долара за строителството е било отпуснато в града.

Най-големият проект включва Kroger сградата на стойност $ 10,500,000 и се изгражда от дружеството Arch-Con Хюстън. Има и няколко нови жилищни сгради. A апартаментен комплекс на стойност$ 7,0 милиона се строи от фирма „Дейвис“. Четири сгради ще бъдат построени на ъгъла на Сикамор Avenue и Bowers Boulevard. Очаква се да и стоежа на множество мезунети в тези околности. Също така ще бъдат построени много магазини, заведения за бързо хранене.

Освен това две други бензиностанции се строят на US Highway 190 и Montgomery Road. Първият е на ъгъла на магистрала 190 и Сикамор Avenue. Вторият ще бъде в 3612 Montgomery Road. Те ще се управляват като бензиностанциите на Shel.

За градският съвет в Huntsville икономическото развитие е на първо място през полседните няколко месеца. Членовете на Съвета обсъдиха миналия вторник, че ако се наложи градът трябва да се създаде фонд за икономическо развитие и ако това стане това ще най-добрият начин за финансиране.

Вашият коментар