Колежа в Портланд с две нови сгради

Колажа в Портланд е добавил нови 85 000 квадратни метра към своя кампус в Северен Портланд с добавянето на новата учебна сграда и студентски съвет.

И двете сгради на стойност от 374.0 милиона щатски долара са по специална програма за развитие.

Новата академична сграда зала Cascade беше открита миналата есен. Съоръжението е 49,000 квадратни метра разполага с работно пространство за преподавателите и 14 класни стаи. Центърът за Работа в образованието и Програмата за училищата в Портланд са настанени там, както и ново Детско селище. PCC получи $ 8,0 милиона безвъзмездна помощ от Колежанската общност.

Удобствата включват ресторантьорство и зони за хранене, студентски клубове и държавни учреждения, ресурсен център на жените, мултикултурен център и офиси за образователна програма International.

Районът между двете нови сгради е озеленен площад, който ще бъде част от изток-запад мол който ще минава през целия двор, след като се завърши строителството. Под плаза и двете сгради е разположен подземен паркинг гараж, който бе открит миналия септември, и е проектиран така, че да намали броят на студентските автомобили паркирани в кварталните улици.

Вашият коментар