Пощенски Кутии2018-11-23T09:32:02+00:00

МЕТАЛНИ ПОЩЕНСКИ КУТИИ ЗА ВХОДОВЕ

МЕТАЛНИ ПОЩЕНСКИ КУТИИ ЗА ВХОДОВЕ

Производство на метални пощенски кутии за входове с 25 години опит!

Нашата компания Каракашев и Син ЕООД произвежда висококачествени МЕТАЛНИ ПОЩЕНСКИ КУТИИ ЗА ВХОДОВЕ на световно ниво.

Които могат спокойно да се конкурират със световно-известните фирми производителки на метални врати и пощенски кутии.

Фирмата ни предлага метални пощенски кутии, които са предназначени за монтаж в къщи, офиси и други жилищни сгради.
Като цяло повечето метални пощенски кутии са предназначени предимно за монтаж врати от сорта на: метални решеткиметални врати цениврати за входове без тези врати за мазета на жилищни и бизнес сгради, къщи, вили, складове, различни магазини и т.н.

Имайте предвид, че нашите метални пощенски кутии за входове са произведени от много здрава стомана с дебелина 1 мм, която е прецизно боядисана с хубава прахова полиестерна боя – предимно в цвят сив металик. Друго, което е добре да знаете е, че дебелината на покритието на нашите метални пощенски кутии е точно 80 микрона.

От цялата ни продуктова гама имате възможността да си изберете различни варианти на пощенски кутии, които позволяват монтиране на модули пощенски кутии за входове с брой по желание на клиента направил поръчката. Също е възможно от лицевата страна на металните пощенски кутии да има един процеп, служещ за поставяне на пощенски писма и материали, които да бъдат защитени с подвижно капаче (на въпросния процеп). А за по-голяма сигурност на самия гръб са вратичките да има много здрави и трудно-разбиваеми секретни ключалки, до които да имат пряк достъп само отделните собственици на всяка една от металните пощенски кутии.

Има една възможност нашите пощенски кутии за входове да бъдът направени и във вариант за монтиране директно на стена заедно с наличен процеп за пускане на пощенски писма и материали. Също така отново ще бъде налична вратичка, която обаче ще е само от едната страна, т.е. лицевата страна.

Нашите Пощенски Кутии

Нашите Пощенски Кутии

МЕТАЛНИ ПОЩЕНСКИ КУТИИ ЗА ВХОДОВЕ 4
МЕТАЛНИ ПОЩЕНСКИ КУТИИ ЗА ВХОДОВЕ 1
МЕТАЛНИ ПОЩЕНСКИ КУТИИ ЗА ВХОДОВЕ 3
МЕТАЛНИ ПОЩЕНСКИ КУТИИ ЗА ВХОДОВЕ 2