Врати За Мазета2018-12-12T12:41:04+00:00

ВРАТИ ЗА МАЗЕТА

Врати за мазета

Производство на Врати за мазета с 25 години опит!

Фирма Каракашев и Син ЕООД предлага едни от най-добрите врати за мазета,

Също така предлагаме и метални решетки, пощенски кутии и метални врати / vrati като цяло на много конкурентни цени на пазара в България. Нашите врати за мазета са едни от най-висококачествените и наистина здрави врати.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ МЕТАЛНИТЕ ВРАТИ ЗА МАЗЕТА НА КАРАШЕВ И СИН ЕООД?

Първо искаме да отбележим следното предимство, че металните врати за мазета, тавани, складови и сервизни помещения, които ние произвеждаме са 100% направени от много здрав стоманен лист ламарина с дебелина 1,5mm. Като тази ламарина се сгъва с помощта на специална цифрова машина и се подсилва от вътрешната страна на вратата с допълнителни метални кутии, които се заваряват солидно за нея за да се постигне необходимата здравина. Като касата на всяка една от металните врати за мазета се изработва от метален профил с размер 40/40 1,5mm или с използването на винкел с размер L40/40 4mm. Вида на касата на металните врати за мазета / vrati се определя при взимане на размера от наш екип и съответно при съгласуване напълно индивидуално с дадения клиент. Всяка една от металните врати за мазета се изработва по максимално точен размер, който е взет от наш екип на мястото къде ще бъде поставена вратата. Всички врати за мазета се монтират директно на грунд, който предпазва металните врати от ръждясване. Също така може да изберете конкретен цвят за всяка една от вашите врати за мазета.

МЕТАЛНИ ВРАТИ ЦЕНИ

Ключове

Металните врати за мазета могат да бъдат монтирани с касова брава с до 5 ключа. Трябва да знаете, че когато металните врати за мазета се използва от много на брой различни хора като за пример врата към общите части на мазетата в жилищни сгради, обществени сгради и офис сгради и т.н. – и се наложи да бъдат изработени повече на брой ключове се препоръчва монтирането на секретна брава с патрон дръжка (или топка).

Цени

Метални врати цени: влиза взимане на размер на вратата от наш екип на място, доставка и прилагане на услугата монтаж врати с брава избрана еднолично от Вас. Също така при ваше желание ще демонтираме вашата стара каса. Aко касата е дървено трупче 6см. на 6см. е безплатно. Ако е цяла дървена каса по зида или бетонни колове се заплаща между 10-20лв за демонтаж допълнително. Компанията Каракашев и Син ЕООД не извършва довършителни ремонтни дейности като измазване на стени, попълване на фуги, появили се в следствие демонтажа на старата каса или монтажа на новата каса. Също така и не можем да се ангажираме с изхвърляне на старата врата и каса.

Срок на изпълнение

Приблизителния срок за изпълнение на услугата монтаж врати е от 3 до 5 работни дни. Трябва да вземете на внимание, че ние не взимаме предварително капаро за започване и извършване на услугата монтаж врати и самата стойност на всяка една от метални врати / vrati. Цялата стойност се заплаща след монтажа на тези врати за мазета, които сте поръчали.

Цените за нашите врати за мазета, врати за входове, метални врати цени са за територията на град София, а за всяко друго населено място в България цената на услугите и металните врати / vrati, метални решетки, пощенски кутии и т.н. се коригира спрямо необходимите транспортни разходи, които ще трябва да направи нашата фирма при доставката и осъществяването на услугата монтаж врати за мазета.

ПРИЧИНИТЕ ПОРАДИ, КОИТО БИХТЕ СМЕНИЛИ ВАШИТЕ СТАРИ ВРАТИ ЗА МАЗЕТА

Налице са безброй много причини и фактори, които биха ви подтикнали и накарали да смените вашите стари врати за мазета и ние сме отсяли някой от основните и най-често срещаните причини:
– Подмяна на старите врати за мазета с цел подобрение и повишаване на сигурността на ващите, които складирате в мазето, без значение дали те са захвърлени в мазето, но те все пак имат своята стойност и значимост за вас
– Втората причина би била следната – ако са разбили някоя то вашите врати за мазета и в този ред на мисли ще имате нужда от нова здрава врата
– Друга причина би била огниването на вашите стари врати за мазета, които е възможно да са направени от дървен материал

Но нека не изпадаме в подробности и отбележим, че е без значение каква е причината, която ви кара да подмените своите врати за мазета. Добре е също да се определят преките ползи за вас самите от стабилна и здрава метална врата за мазе. Знайте, че ние разполагаме с голям асортимент от много здрави врати за мазета, чрез които ще направите много лесен избор за желаната от вас врата. Също можем да ви предложим врати за мазета изработени от качествена и здрава дебела стомана. Разбира се винаги може да предпочетете да поставите в мазето си и някои други видове врати / vrati като: врати за входове, метални врати, метални решетки и т.н.

Нашите врати за мазета гарантирано са силно устойчиви на корозия и издържат на всякакви атмосферни влияния като дъжд, сняг, влага, буря, силен вятър и т.н. Също така са лесни за употреба и всеки човек, дори детенце може да ги отваря и затваря с минимални усилия. За ваше улеснение и облекчаване на вашия бюджет ние можем да ви монтираме стандартни ключалки и брави, които също са много здрави и трудни за отключване. Но също така можем да ви поставим на всяка от вратите и брави от висок клас, които доставят гарантирана защита, идеално заключване и удобство на ползвателя.

Друго, което трябва да имате предвид е, че нашите метални врати за мазета могат изключително бързо и лесно да се почистват само с помощта на стандартните домакински почистващи препарати, които се предлагат от всеки един супермаркет в България. Ние предлагаме и възможности за покупка на врати / vrati и от хората, които искат напълно изчистени, семпли и евтини врати за мазета. Затова компанията Каракашев и Син ЕООД може да предложи на тези клиенти много добри класически врати за мазета.